Welkom op onze website
de advocaten
de rechtsgebieden
onze tarieven
onze werkwijze
ons kantoor
hoe ons te bereiken

 

 

 

 


De advocaten
Mr. L.W.A.P. van der Kaay en mr. E. Schenkius hebben beiden in de jaren 60 in Leiden gestudeerd en hebben op (grotere) kantoren te Rotterdam resp. Amsterdam en Leiden gewerkt op een breed terrein, waardoor zij ruime ervaring als advocaat hebben.

Dankzij deze ervaring worden de knelpunten en problemen snel geanalyseerd en worden de oplossingen op uw maat gesneden, praktisch en doeltreffend aangepakt, uiteraard steeds in overleg met u als onze cliënt.

Voorop staat - zoals iedere advocaat betaamt - het streven naar een oplossing in der minne maar, als dat nodig is, schuwen wij een harde aanpak zeker niet.

 


De rechtsgebieden
Onze specialisatie resp. voorkeursgebieden in de rechtspraktijk zijn onder andere:

a.

familierecht
echtscheiding
alimentatie
omgangsrecht
gezag/voogdij

b.

bemiddeling in scheidingszaken (VFAS)

c.

erfrecht en arbeidsrecht.

 


Tarieven
Ons standaardtarief is € 175,- ex 19% BTW. In individuele gevallen, afhankelijk van het inkomen van de client en het belang van de zaak, kunnen wij ons tarief naar beneden bijstellen.

 


Onze werkwijze
Het eerste gesprek op ons kantoor duurt - gemiddeld - een uur. Bij (echtscheidings-)bemiddeling is dit anderhalf uur.

De aanpak van de zaak alsmede - zo mogelijk - de kostenraming wordt dan met u besproken.

U wordt volledig op de hoogte gehouden. Van alle correspondentie, ontvangen en verstuurde brieven / faxen / processtukken, ontvangt u afschriften en van de uitgaande stukken - desgewenst - eerst een concept waarin, in overleg met u, nog wijzigingen kunnen worden aangebracht.

U kunt ons altijd met vragen of voor overleg bellen. Als wij u niet direct te woord kunnen staan dan zorgen wij ervoor dat u op uw verzoek zo snel mogelijk wordt teruggebeld. Ook kunt u ons per fax of e-mail instructies geven of vragen stellen.

 



Gelegen aan het mooie Rapenburg, nummer 91, te Leiden, vlakbij de hoek met de Kaiserstraat, op ca 50 meter van het academiegebouw en de Hortus Botanicus. In de directe omgeving zijn - betaalde - parkeerplaatsen.

Onze kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 18.00 uur. In bijzondere gevallen en op afspraak ook na 18.00 uur.

 


Route

Regio kaart met invalswegen